Skip to content

ШКОЛА ДАНАС

https://www.youtube.com/watch?v=DB9OoRQWgHo

ШКОЛА   ДАНАС

Данас у школи има 210 ученика, 11 одељења, 24 наставника, вероучитељ . Од школске 2010/2011 године у школи почиње са радом и продужени боравак за ученике нижих разреда. Наставни кадар је последњих неколико година знатно измењен. Стари кадар је отишао у пензију, а у школи су уместо њих почеле радити младе колеге. Стручност наставног кадра је подигнута на значајан ниво.

Од 2012. године школа је ушла у пројекат „ Школа без насиља“ који још увек траје. У оквиру пројекта ученици су продавали UNICEF-ове честитке, освојила 2. место и на поклон добила белу магнетну таблу.

Такође смо и реализатори пројекта „Професионална орјентација“ којим пружамо могућност ученицима завршних разреда да лакше одаберу своје будуће занимање.

Школа је опремљена електронском учионицом у којој су информатичко знање стицали како наши ученици тако и одрасли уз помоћ међународне мреже IAN. 2007. године, школа је добила дозволу и за образовање одраслих.

Претходних година урађено је доста тога по питању уређења и опремљености школе. Све учионице имају нови намештај, промењена је столарија,  обновљен санитарни чвор за ученике и замењена кровна конструкција и цреп на згради школе.

Следећи велики пројекат је изградња фискултурне сале и надамо се да ће ускоро бити започета изградња овог објекта.